Mortex

Mortex is een uniek product op basis van minerale micro-mortel. Het product biedt de mogelijkheid om een strakke, naadloze afwerking te creëren op verschillende oppervlakken. Van vloeren en wanden tot meubels en keukenbladen, er zijn eindeloze toepassingsmogelijkheden.

Materiaal
Naast zijn duurzame eigenschappen is Mortex ook een milieuvriendelijke keuze. Het materiaal bestaat uit natuurlijke mineralen en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het een veilige en verantwoorde keuze is voor jouw project.

Toepassing
Wat Mortex zo uniek maakt, is de mogelijkheid om deze toe te passen op een variatie aan ondergronden. Zowel een nieuwe chape, bestaande tegels als plaatmaterialen tot pleisterwerk, kunnen gebruikt worden als basis om Mortex op te plaatsen.

Mogelijkheden
Mortex is veel meer dan enkel een praktische oplossing. Het biedt ook een scala aan kleuren en texturen, waardoor je kan spelen met verschillende looks en stijlen. Van een moderne betonlook, tot een warme gewolkte uitstraling, Mortex voegt karakter en elegantie toe aan elke ruimte.

FAQ.

Om de schoonheid en duurzaamheid van Mortex te behouden, is regelmatig onderhoud essentieel. Veeg dagelijks stof en vuil weg met een zachte doek of stofzuiger. Voor algemene reiniging gebruik je een mild, pH-neutraal reinigingsmiddel en vermijd je agressieve chemicaliën. Behandel vlekken onmiddellijk met een zachte doek en mild reinigingsmiddel. Volg de specifieke instructies van de fabrikant voor het beste resultaat.

Mortex kan worden toegepast worden van in de keuken tot in de badkamer op verschillende ondergronden, waaronder muren, vloeren en zelfs bestaande tegels. De veelzijdigheid van Mortex maakt het een ideale keuze voor renovatieprojecten en interieurontwerpen.

Bovendien kunnen we op maat gemaakte tafels creëren met Mortex om een unieke en stijlvolle toevoeging aan je ruimte te bieden. Kortom, Mortex biedt flexibiliteit en mogelijkheden voor een brede waaier aan toepassingen en ontwerpen.

De prijs van Mortex kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de complexiteit van de toepassing. We bieden gepersonaliseerde offertes op basis van jouw specifieke wensen en vereisten. Het investeren in kwalitatieve Mortex kan echter de moeite waard zijn vanwege de duurzaamheid en esthetische mogelijkheden die het biedt voor je interieur.

Zelf de schoonheid en mogelijkheden van Mortex leren kennen?

Neem gerust contact met ons op!

Contact